Чистячі пробіотики: що це?

Існує два основних види забруднень: хімічний та бактеріологічний.

Для видалення хімічних забруднень у якості миючих засобів, найчастіше, застосовують розчинники.

Для боротьби з патогенною флорою — бактеріями, прийнято використовувати дезінфікуючі препарати (речовини, що знищують всі бактерії, як патогенні, так і корисні види), такими є чистячі пробіотики.

По суті, це засоби на основі живих корисних бактерій, що усувають негативні організми, віруси, цвіль, грибки, патогенну флору природним шляхом. Це нешкідливі для здоров’я людини мікроорганізми, які необхідні для здорового біосередовища.

Як вони діють?

На поверхню, що очищається потрапляють пробіотичні бактерії і активно заселяють її. Вони виділяють особливу речовину — ензим, який руйнує біоплівку, залишаючи патогенну мікрофлору без захисту.

Активно розмножуючись, пробіотики витісняють патогенні бактерії в природному процесі боротьби за їжу. Це засоби нового покоління, адже вони поєднують у собі екологічність та високу ступінь очищення.

Сфери застосування чистячих пробіотиків:

  • прибирання приміщень;
  • миття, чистка предметів, якими користуємося: посуд, меблі, побутові прилади, обладнання;
  • прання;
  • обслуговування інженерних систем будинку: каналізаційні труби, вентиляція та кондиціонери, очисні споруди, вигрібні ями, локальні туалети.

Обмеження

  • Подібні засоби нерозраховані для видалення пригару.
  • Працюють тільки при плюсовій температурі і до +60 С.
  • Чистячі пробіотики не можна використовувати з іншими миючими засобами та дезінфектантами.

Результати

У приміщеннях, де необхідно прибрати, виключається поширення інфекції. Висновки мікробіологічних тестів це підтвердять.

Чистячі пробіотики — це поєднання екологічних вимог та економічної вигоди, що є актуальними поєднанням у сьогоднішньому світі!

Усунення неприємних запахів. Протягом перших днів прибирання, коли пробіотики потраплять на всі ділянки поверхні в достатній кількості, будуть усунені джерела неприємних запахів і заблокована можливість їх повторної появи.

Це принципове рішення проблеми, а не заміна неприємного запаху штучним ароматом.

Попадання разом з водою чистячих пробіотиків в каналізаційні труби дає додатковий позитивний ефект. Це може частково замінити регулярне чищення протоку спеціальними засобами.

Витрата коштів скорочується при регулярному застосуванні.

Використання чистячих пробіотиків — початок нової ери боротьби людини з інфекціями.