Екологічна хімія

На сьогоднішній день префікс «еко» став популярним у всьому світі, побутова хімія не є винятком. Прибирання, в основі якого, є використання засобів з натуральних речовин, вже використовуються в Європі. Оскільки ці засоби краще виводять забруднення, то вони не несуть шкоди екологічній системі, а найголовніше — не шкодять людському здоров’ю, вони стали дуже популярними.

Важко уявити, як хімію можуть витіснити екологічні засоби, які не мають у своєму складі ніяких синтетичних консервантів, хлору, ароматизаторів, оскільки вони виготовлені з рослинних компонентів і результат від їх використання відмінний. У таких засобів дуже приємний і натуральний запах, пов’язано це з тим, що рослинні компоненти дбайливо обробляються за спеціальною технологією. Вони не поступаються хімії, швидко і легко розщеплюються у воді.

Досить широкий вибір екологічних засобів дасть вам можливість підібрати те, що вам потрібно. Такі засоби допомагають нам відмовитися від побутової хімії. «Frosch», «Ековер», «Альмавін», «Amway» — одні з найпопулярніших іноземних марок. Компанія «Дакос» — лідер російського ринку, але так як ринок ще до кінця не вивчений, на ньому тільки починають з’являтися свої лідери.