Клінінгові компанії України

Чому краще віддавати перевагу тим клінінговим компанії України, що працюють на ринку чистоти десять і більше років?

За цей час вони створюють команду фахівців, набувають безцінний досвід, а головне — репутацію.

Клінінгові компанії

Клінінгові компанії

Така клінінгова компанія знає і, що важливо, виконує прийняті норми і стандарти з прибирання на об’єктах, що мають різну специфіку — фабриках, офісах, житлових приміщеннях і в магазинах.

В цих компаніях є відділ постачання, який закуповує  техніку для прибирання, обладнання та миючу хімію безпосередньо у виробника, що є величезною перевагою. Так, витратні матріали виходять з мінімальною націнкою і витрати на прибирання, відповідно, також зменшуються. Тоді як ті, хто купує товар через посередників, на свої клінінгові послуги ставить більш високий цінник.

Кваліфіковані менеджери в найкоротший термін можуть прорахувати вартість прибирання бо знають, скільки прибиральників, машин для миття підлоги, віників, совків і навіть туалетного паперу в санвузлах потребує кожен об’єкт.

Може виникнути думка, що такі компанії з початку свого існування застосовують одні й ті ж методи прибирання. Ні, звичайно, існують класичні технології клінінгу, які завжди ефективні та актуальні.

Однак запорука успіху «довгограючих» клінінгових компаній — постійне підвищення рівня майстерності клинеров, застосування на практиці різних інновацій ринку в поєднанні з грамотним управлінням кадрами.