Миємо вікно — просто

Для багатьох миття вікон є проблемою, а для деяких це нісенітниця. Якщо докласти зусиль, то можна добитися швидкого і ефективного результату. Для цього потрібно купити у будь-якому господарському магазині спеціальне пристосування, для скла, яке називається склоочисник. Він набагато швидше і зручніше вимиє вікна, ніж звичайні процедури з натиранням ганчірками і газетами.

Так само Вам знадобитися звичайна і жорстка губка, миючий засіб, ємність для води і шматок сухої бавовняної тканини.

Для початку Вам потрібно прибрати всі непотрібні речі з підвіконня і набрати у відро води не більше половини додавши туди кілька крапель миючого засобу. Ретельно намочивши всю поверхню скла, починайте протерати скло з самого верху. Натискаючи пальцем, встик скло і рами енергійними рухами обведіть скло по краю.

Зазвичай найбільше бруду накопичується тут. Обов’язково потрібно зігнати бруд стяжкою на зовнішній частині вікна. Стягування необхідно витирати сухою бавовняною тканиною, інакше на склі залишатимуться розводи. Також її можна застосовувати для видалення дрібних крапель і ледь помітних смужок. Також сухою ганчіркою в кінці можна пройтися по всьому периметру скла: там можуть залишитися краплі води. Не забудьте помити скоси і підвіконня, для видалення бруду чудово підійде губка.