Прибирання снігу в Києві. Нам довіряє Центральний залізничний вокзал

Якщо за приватною структурою закріплена ділянка землі, то вона зобов’язується підтримувати її в певному вигляді, щоб не псувати благоустрій міста.

28388-0Взимку минулого року, для комерційних структур ввели нове правило — забезпечення прибирання снігу відтепер стає їх турботою. За неприбраний з території сніг чекає «кара» — грошовий штраф.

Звичайно, тут необхідний контроль, тому влада заснувала інспекційні бригади, які у разі порушення проводять фіксацію і виносять попередження. Якщо ж встановлюють факт злісного ухилення, структурі виписують штраф.

Снігопади, які нещодавно обрушилися на Київ, поповнили скарбницю приблизно на сімсот тисяч гривень від чотирьох сотень «ухилителів».

Без скромності можна сказати, що послуги клінінгових компаній в зимову пору — це просто порятунок, адже при укладенні договору турбота про чистоту об’єкта переходить у розряд обов’язків постачальника послуги. Саме він буде підбирати персонал, закуповувати дорогі трактори та інший необхідний інвентар, організовувати і контролювати прибирання, а головне — вивозити величезні гори снігу з території.

Примітно, що клієнтами клінінгових компаній все частіше стають не тільки приватні компанії. Так, до ряду об’єктів, які вже співпрацюють з ДЕН, приєднався і київський Центральний ЗД вокзал.

Ми цінуємо довіру наших клієнтів, тому будемо докладати всіх зусиль, щоб наша заслужена роками роботи репутація залишалася такою ж чистою.