Прибирання в офісі

На сьогоднішній день більшості підприємств в офісах необхідне щоденне прибирання і зараз сфера цих послуг є однією з найбільш популярних. Щодня офіси відвідує величезна кількість людей і дуже важливо, щоб перше враження від відвідуваного офісу було приємним. Це безпосередньо залежить від чистих, не запилених кабінетів, підлоги, доглянутих меблів у офісі.

Складно уявити, що недоглянутий  офіс може бути благополучним і успішно розвиватися. Особливу увагу слід приділяти підтримці приймальні в чистоті, оскільки клієнти підприємств проводять у цьому приміщення багато часу.

Багато хто знає, що комп’ютерів, що знаходяться в типових офісах, досить багато, вони є збирачами пилу, а весь той бруд, що осідає на підлозі, може бути алергенним збудником і провокатором захворювань легенів.

Щоб уникнути можливості захворювань, а також ліквідувати бруд в офісі, необхідне комплексне прибирання приміщення. Цей комплекс включає в себе кілька етапів: прибирання твердих поверхонь (столи, офісне обладнання, стіни, вікна і.т.д.), хімічна очистка будь-яких меблів (як шкіряних, так і м’яких), а також миття підлог і килимових покриттів і. т.д. При проведення клінінгових робіт використовуються професійні миючі засоби і спеціальний інвентар.

У відповідность до побажань клієнта, прибирання може проводитися і вночі. Таким чином на початку робочого дня, працівники та замовники фірми оцінять чистоту офісу. Весь персонал клінінгової компанії пройшов необхідне навчання, вони використовують правильно хімічні засоби, при цьому не завдаючи ушкоджень миючим об’єктам. До своїх обов’язків співробітники нашої компанії ставляться з великою відповідальністю.

Якщо у компанії є свої склади, які необхідно прибрати, то тут слід звернути увагу на деякі нюанси. У таких місцях, як підлога складських приміщень, стіни між упаковками, знаходиться дуже багато шкідливих і небезпечних мікроорганізмів, іноді навіть заводяться миші і комахи, які псують товар.

Прибрати і справити дезінфекцію даного приміщення, просто необхідно. По всій імовірності, тут буде потрібно виконання більш складних клінінгових робіт, серед яких чистка освітлювальних приладів, високих стелажів і стель. Досить складно уявити, що звичайна прибиральниця, може швидко і якісно прибрати складське приміщення.

Можливо, що директор фірми може залучити своїх підлеглих у процес прибирання (вантажників, водіїв, зав.складом), але швидше за все отримає відмову, оскільки в обов’язки підлеглих це не входить. І природно, навряд чи вони знають, як боротися з гризунами, комахами та паливно-мастильними плямами на підлозі.

Клінінгові компанії, досить часто стикаються з комплексним прибиранням і тому використовують професійне та найновіше устаткування: миючі пилососи, підлогомийні і підмітальні машини.