День шефа

 

«ДЕН» — це стабільна і динамічна компанія, яка подібно кораблю пливе в океані бізнесу. І ми раді, що біля штурвалу нашої компанії стоїть справжній капітан, відповідальний керівник і впевнений лідер.


Сьогодні, 16 жовтня, по всьому світу відзначається День шефа, тому колектив компанії «ДЕН» із задоволенням привітав генерального директора, Олександра Бардачова. Ми вирішили подякувати йому за невичерпну енергію, з якою він працює ; за творчий підхід у вирішенні бізнес-завдань; за рішучість мотивувати колектив на нові досягнення на благо компанії і за прекрасний приклад, який наш керівник подає нам усім своєю працею .
З самого ранку співробітники адміністративного офісу зібралися , щоб привітати нашого директора невеликим, але душевним подарунком і теплими словами подяки . Вітати — не менш приємно, ніж отримувати привітання, тому весь офіс зарядився позитивними емоціями і гарним настроєм на цілий день.


А наш директор на знак подяки пообіцяв в кінці робочого дня приємне застілля для співробітників, щоб в дружній компанії всі змогли поспілкуватися і трохи відволіктися від роботи.
Ще раз вітаємо зі Святом нашого Шефа !
Олександре Олексійовичу, бажаємо Вам гарних перемог, нових вершин і сміливих рішень!
Ваш колектив клінінгової компанії «ДЕН».