День Святого Валентина у компанії «ДЕН»

День Святого Валентина — найромантичніше свято. Закохані у всьому світу обмінюються в цей день валентинками, подарунками, привітаннями та зізнаннями у коханні. Романтична атмосфера наповнює все навколо.

День Святого ВалентинаУ клінінговій компанії «ДЕН» також відзначили це свято. З самого ранку офіс компанії причепурився: під стелями кабінетів і коридорів, немов хмаринки, нависли повітряні кулі-серця із золотистими нитками, побачивши які, жоден співробітник не зміг залишитися байдужим і починав щиро посміхатися.

А яке ж свято без музики? Підбірка романтичних композицій про кохання підтримала святковий настрій офісі, завдяки чому звук стуку по клавіатурі змінився на улюблені всіма романтичні мелодії 80-х. Чарівну атмосферу доповнили передбачення, які співробітники витягали з великої коробки-валентинки, наповненою цукерками, як тільки заходили до офісу.

День Святого Валентина у компанії ДЕН День Святого Валентина у компанії ДЕН

Але головною прикрасою свята став торт. Велике серце з логотипом компанії ДЕН тішило співробітників своїм виглядом і, що найважливіше, чудовим смаком!

Заряд позитиву і порція романтики з самого ранку не завадили налаштуватися на робочий лад, і робочий день пройшов у прекрасному настрої. Сподіваємося, що вечір Дня Святого Валентина наші співробітники чудово провели зі своїми коханими і близькими людьми.