ЕКО-БЛАГОДІЙНА ІНІЦІАТИВА «ДЕН»

Клінінгова компанія закликає не стояти осторонь і відгукнутися всіх небайдужих до проблеми ОХМАТДИТУ. 100 кілограмів макулатури рятують одне дерево і дають змогу купити одну ампулу для онкохворої дитини.

«ДЕН» зробила подвійну справу – вона продовжила життя дитині і врятувала дерево.

Довідка: Клінінгова компанія «ДЕН» — це багатопрофільна, соціально відповідальна компанія, що динамічно розвивається і має більш ніж десятирічний досвід надання широкого спектру клінінгових послуг.

Місія компанії — поліпшення якості життя за допомогою надання якісних послуг клінінгу.

У своїй повсякденній роботі фірма «ДЕН» постійно реалізує ініціативу впровадження програми корпоративної соціальної відповідальності.

Серед них: використання побутової хімії, що відповідає екологічним нормам; вторинна переробка використаної паперової продукції; реалізація програми «Зелений офіс»; участь в екологічних суботниках та соціальних проектах.

Соціальна програма «Врятуймо життя: дереву і дитині» БФ «Крона» — сприяє покращенню медичних послуг та лікуванню тяжко хворих дітей.

У 2010 році фондом «Крона» та Опікунській раді Центру за участю десятків компаній, фірм та сотень українців, які жертвували кошти та збирали макулатуру, вдалося повністю усунути брак коштів на закупівлю ліків, реактивів для діагностики, адресну допомогу на лікування маленьким пацієнтам ОХМАТДИТ, що разом становило майже 10 млн. грн.

Клінінгова кампанія «ДЕН»

Для отримання додаткової інформації:

прес-центр: тел.: (044) 206 02 12,

еmail: info@firmaden.com.ua