Новий сезон — нові перемоги ДЕН !

 

Новий спортивний сезон розпочався для футбольної команди компанії «ДЕН» з приголомшливої ​​перемоги: 4:0.
2- го листопада 2013 стартував турнір з футболу в залі «Бізнес Ліга» 2013. «ДЕН» грає в «Лізі D», і 3 -го листопада провів свій перший матч, зустрівшись на полі з гравцями команди від компанії «Хортиця».


Гра була напружена, але для «Ден» успішна — наші футболісти постійно лідирували в рахунку і не дали ні одному м’ячу супротивників потрапити в наші ворота. Вже на другій хвилині м’яч у ворота суперників відправив Ілля Бондарчук , на шостій хвилині забив Ростислав Прищепа, а на восьмий — директор компанії «ДЕН» Олександр Бардачов. У результаті, перший тайм завершився з рахунком 3:0 на користь «Ден». У другому таймі суперники сконцентрувалися і стали більш активно захищати свої ворота .

Однак забити гол у ворота «Ден» їм так і не вдалося. А ось наші футболісти змогли ще раз пробити захист «Хортиці» — на 22 хвилині «відзначився» Олександр Севериненко . Загальний рахунок гри — 4:0 на користь наших .
Активно підтримували своїх спортсменів і вболівальники на трибунах. Дудки, футбольний інвентар, і справжній барабан для вболівальників зробили процес гри ще більш захоплюючим і веселим. Безумовно, запально загрозливі ритми, які відбивали наші вболівальники, зробили належний вплив на суперників і надали нашим гравцям сил.
Попереду ще багато ігор, тому розслаблятися рано. Ми бажаємо нашій команді успіху і віримо, що наші спортсмени — найсильніші !