Октоберфест у компанії «ДЕН»

Октоберфест — це одне з найбільш яскравих і цікавих осінніх свят. Цей фестиваль, присвячений пиву, з’явився у Німеччині, в Мюнхені, ще у 1810 році, і відразу ж отримав шалену популярність . Він триває 16 днів — з кінця вересня до початку жовтня. Веселі баварці і туристи (а на їх головний «Октоберфест» у Мюнхені приїжджає щорічно шість мільйонів чоловік) п’ють спеціальне пиво, яке варять у березні і півроку настоюють у дубових бочках, їдять кренделі та ковбаски, танцюють і веселяться.

Серед головних традицій «Октоберфесту» — гігантські шатри, в яких наливають пиво і продають закуски (щороку їх рівно чотирнадцять), костюмовані театральні процесії, які проходять в перший день, виступи народних колективів. Під час «Октоберфесту» прийнято пити небагато, в міру, і якомога більше веселитися і брати участь абсолютно в усіх розвагах.
Не могли обійти увагою таке веселе свято і в компанії «ДЕН». Звичайно, святкування «Октоберфесту» тривало у нас не два тижні, а всього один вечір, але пройшов він чудово. Співробітники зібралися в п’ятницю, напередодні вихідних, і за кількома келихами пива ненадовго забули про роботу і душевно поспілкувалися на сторонні теми — про полювання, риболовлю, улюблені фільми та інше.
Гігантських пивних наметів в офісі «Ден» не встановлювали, але свіже розливне пиво було в достатній кількості. Так що після закінчення робочого дня співробітники особливо не поспішали додому. Адже колектив компанії, сміємо на це сподіватися, — не просто колеги, а хороші товариші, які цінують один одного і раді проводити разом не тільки робочий час.