Подорож « ДЕН » навколо світу!

 

Дружний і активний колектив компанії « ДЕН » не поспішає розлучатися з літом і тому , бажаючи продовжити теплі дні , керівництво компанії вирішило подарувати співробітникам вихідні розваг на морі. Закриття літнього сезону — 2013 ми провели в сонячній Затоці під Одесою , на базі відпочинку « Каса — Бланка » , а відпочинок був об’єднаний спільною тематикою подорожі «Навколо Світу ».

Після приїзду на базу відпочинку , всі учасники заходу пройшли інсценований митний контроль , на якому працівники « митниці » перевіряли документи і змусили утилізувати привезений з собою алкоголь. Після , всі отримали дозвіл на перетин «кордону » і наша подорож почалася . За два дні , співробітники компанії встигли « відвідати » кілька континентів , ознайомитися з традиціями та особливостями деяких країн , взяти участь у веселих та пізнавальних конкурсах , інтерактивах , змаганнях з волейболу , футболу.

IMG_8572

Дія відбувалася у веселій , жартівливій формі. Всі бажаючі могли взяти участь у веселих та пізнавальних конкурсах , інтерактиви . Наприклад , у перший день співробітники компанії « ДЕН » поставили рекорд з тайського масажу на пляжі , а також взяли участь в австралійському квесті «Кенгуру вкрав пиво». Час, проведений на європейському континенті , також не минув даремно — співробітники компанії брали участь у засіданні Ради Європи і склали колективне зізнання в любові Україні . У результаті було вирішено , що наша країна — найкраща!

Веселу і невимушену атмосферу підтримувала жвава музика , що лунала впродовж усього часу відпочинку , а ввечері першого дня всіх порадувала пляжна дискотека з запальною музикою 80 -90- х років.

IMG_8953

Їдальня і бар на пляжі, в яких відбувалися сніданки та вечеря , прикрашалися в особливому стилі, натякаючи на країну , в якій ми будемо перебувати найближчі кілька годин. А на ранок наступного дня справжнім сюрпризом для всіх став вихід пляжного Діда Мороза , який роздавав пиво і фотографувався з усіма бажаючими.

На пляжі проводилися дружні змагання з волейболу і, звичайно ж, з улюбленого спорту нашої компанії — футболу. Всім переможцям конкурсів дісталися їстівні призи : солодкі і солоні снеки , які були дуже до речі на морі.

IMG_9020

Безумовно , всім запам’ятався танцювальний баттл , в якому брали участь представники українського та російського офісів. Конкурс дозволив його учасникам познайомитися ближче і подарував глядачів зарядом бадьорості й гарного настрою на цілий день! А трохи пізніше всі бажаючі взяли участь в ігровій конференції з клінінгу «Хто зверху », в якій було визначено, чоловіки чи жінки найкраще справляються з неординарними завданнями клінінгу.

Великим сюрпризом для співробітників нашої компанії став останній вечір , на якому проводилася інсценована посвята в піонери . Всі бажаючі могли надіти червону піонерську краватку і дати урочисту клятву піонера .

Дія відбувалася під супровід відповідної музики і великого піонерського вогнища .

Найвідповідальніші піонери запустили в небо прапор з логотипом компанії « ДЕН ».

IMG_9094

Вечір проходив в урочистій і водночас ностальгічній атмосфері , навіявши спогади про дитинство і піонерські часи. Вечеря також була тематичною: картопля з тушонкою , консерви , гранчаки та знайомі всім напої з тих часів. На стінах висіли фотографії видатних особистостей часів СРСР , а також плакати з різними жартівливими закликами !

Черговим приємним сюрпризом для всього колективу стало виконання пісні керівництвом компанії , яку вони присвятили своїм співробітникам — дружній команді « ДЕН ».

На прощання всім учасникам подорожі були видані символічні закордонні паспорти з візами континентів, які ми « відвідали ».

Ми сподіваємося, що всі наші співробітники отримали масу позитивних і радісних емоцій і тепер готові з новими силами поринути в океан клінінгу !

IMG_9135

PS: Окрема подяка за допомогу в організації заходу виражається:

Наталії Барабаш , Роману Гаранько , співробітницям бухгалтерії — за смачні і ситні обіди та вечері на корпоративі .

Олександру Севериненку — за допомогу в організації заходу , насичений музичний супровід і запальні дискотеки на пляжі.

Відділу маркетингу ( Анастасії Тюменцевій, Ірині Салогуб , Ірині Носенко , Надії Григор’євій, Тетяні Дашкеєвій ) — за творчість, ентузіазм і відмінну роботу!

Тетяні Журбі — за пошиття костюмів для провідних заходів і окремо — за костюм пляжного Діда Мороза.