Професійне прибирання готелів та хостелів

 

Основою успішної гостинності в готелях  та хостелах є чистота. Адже для постояльців готель на певний час постає другим домом. І природно , що вдома має бути чисто. Тому власникам і керівникам готельного бізнесу потрібно розуміти, що питанням підтримки чистоти необхідно приділяти не менше уваги, ніж дизайну інтер’єру та підбору персоналу.
Організація регулярного прибирання в готелі — досить складний і витратний процес. Для цього потрібно зайнятися пошуком та підбором персоналу: знайти покоївок, клінерів, менеджерів, організувати систему контролю якості, виготовити форму для співробітників. До того ж, потрібно провести навчання персоналу, щоб роботи з прибирання завжди здійснювалися на необхідному рівні якості. Також необхідно закупити професійну прибиральну техніку: пилососи, машини для миття підлоги, натирачі. Крім того, потрібно організувати систему регулярних поставок миючих та хімічних засобів, інвентарю, комплектуючих для санвузлів та ін. Створення власної служби клінінгу — складний і тривалий процес, який для грамотної реалізації вимагає знання нюансів професійного прибирання.


Але є й альтернативний варіант підтримки високого рівня чистоти у Вашому готелі — послуги професійної клінінгової компанії. Звертаючись в службу клінінгу, Ви звільняєте себе від усіх турбот з організації прибирання. Але до вибору клінінгової компанії також потрібно підходити відповідально. Далеко не всі компанії мають достатній досвід і кваліфікацію, щоб якісно організувати процес прибирання в готелі. Клінінгова компанія «ДЕН» вже багато років обслуговує різні великі об’єкти, в тому числі і об’єкти готельної сфери. Наш персонал підготовлений для прибирання хостелів і готелів будь-яких розмірів, в нашому арсеналі є вся необхідна техніка та інвентар.
Ми можемо запропонувати Вам різні форми співпраці:
— Провести прибирання після будівництва, якщо готель готується до здачі в експлуатацію або в ньому пройшов ремонт;
— Організувати разове генеральне прибирання;
— Періодично проводити генеральні прибирання, щоб підтримувати належний рівень чистоти;
— Організувати службу клінінгу у Вашому готелі «під ключ» ( щоденне обслуговування з постійним штатом);
— Виконувати разові послуги з прибирання готелів або хостелів.
Звернувшись до клінінгової компанії «ДЕН», Ви гарантовано отримаєте високоякісні послуги професійного прибирання. Зробіть свій готель ще більш привабливим для клієнтів!