Свято наближається!

 

Новорічні та різдвяні свята завжди викликають найтепліші та найприємніші емоції. З першими прохолодними днями осені ми починаємо планувати новорічні свята, думки про яких наповнені теплом і очікуванням дива.
І нехай до Різдва і Нового року ще майже 2 місяці, але прекрасний настрій підготовки до свят вже літає у повітрі. Чудовою нагодою надихнутися новими ідеями і вибрати стиль майбутньої новорічної ялинки стала виставка Christmas Emotions, організована компанією LoraShen.


Це чудова подія проходить вже вдруге, приймаючи більш 2 тисячі відвідувачів на день. На виставці було представлено більше 40 новорічних концепцій, які вразили уяву відвідувачів. Christmas Emotions — це не просто виставка новорічних подарунків і сувенірів, а ціле шоу, яке переносить Вас в атмосферу свята. Тут розваги на будь-який вік і смак: різні майстер -класи, презентації, виступи експертів, кіноперегляди та обговорення. За 6 днів виставки пройшло багато цікавих і яскравих подій, гості яких отримали безліч нових знань і навичок , а також надихнулися провести новорічні свята по- особливому.


Клінінгова компанія «ДЕН» взяла участь в організації цієї виставки і зі свого боку наші фахівці забезпечували на ній чистоту і порядок, щоб ніякі сторонні деталі не відволікали гостей та відвідувачів від насолоди «різдвяними емоціями».
Також на виставці працювали партнери компанії «ДЕН» — Міжнародна громадська організація «Назустріч мрії». Наші партнери організували святковий благодійний ярмарок «Дитячий Handmade », а також 11-12 листопада організували акцію «ЧАРІВНИЙ ЕКСПРЕС». Мета акції — зібрати старі ялинкові іграшки і за допомогою майстрів LoraShen перетворити їх на дивовижні прикраси для літніх людей і для дітей, які втратили почуття свята. Всі зібрані ялинкові іграшки стануть прикрасою будинків пристарілих та дитячого відділення онкології.
Ми дуже раді, що співпраця нашої компанії з благодійними організаціями розширюється, і дякуємо всім, хто взяв участь в організації виставки Christmas Emotions.