Свято весни і краси в «ДЕН»

 

Хоча погода і не радує нас весняним потеплінням, але в офісі клінінгової компанії «ДЕН» в переддень 8 березня розквітла справжня весна. Це й не дивно, тому що в нашому офісі працює багато прекрасних жінок. Їх в цей день вирішила привітати чоловіча половина співробітників компанії. Свято вийшло дуже теплим і весняним.

Вже в обід офіс перетворився на справжню галявину: повітряні кулі, як квіти на галявині наповнили кімнати кольором і настроєм, а величезна вісімка з червоних кульок стала головною прикрасою свята. Ну, а яке ж жіноче свято без квітів? В один момент, вся чоловіча половина колективу подарували співробітницям компанії букетами з яскравих, різнокольорових тюльпанів.

Привітання від наших чоловіків

Приємним доповненням став святковий стіл з усілякими ласощами. Але на цьому наші чоловіки не стали зупинятися, і підготували ще один сюрприз: запросили для проведення свята професійного ведучого. Завдяки його живому виконанню пісень, впродовж вечора пролунало безліч прекрасних компнозіцій, адресованих нашим жінкам.

Розважальна частина вечора була захоплюючою: ведучий не давав нудьгувати нікому ні хвилини, промовляючи веселі і гарні тости, тому багато теплих слів пролунало під дзвін келихів; крім того, різноманітні конкурси підтримали атмосферу загальних веселощів. У конкурсах брали участь усі співробітники компанії, радіючи від душі і проявляючи командний дух у виконанні кумедних завдань.

Ведучий закликає брати участь у конкурсах

Під кінець свята почалася дискотека з хітами 80-х — 90-х, на якій кожен зміг порухатися під запальні ритми у колі своїх колег.

Ми дякуємо наших чоловіків за організацію чудового свята, яке вдався на всі 100%, і бажаємо їм бути джентльменами цілий рік, на радість жінкам. А всім нашим співробітницям ми бажаємо весни у серці кожного дня та справжнього жіночого щастя!
Ваша, клінінгова компанія «ДЕН».