Вітаємо клінінгову компанію «ДЕН» з 13-річчям!

 

 

1 (87)

Наша команда

13 років тому на українському ринку клінінгу з’явився новий гравець — клінінгова компанія «ДЕН». Корабель з невеликим екіпажем почав свій шлях в океані бізнесу. За цей період були сотні перемог і нелегких битв, і сьогодні «ДЕН» — це величезний флот професіоналів клінінгової справи. У нашому арсеналі широке коло клінінгових послуг, в нашому штаті працюють найкращі фахівці галузі, ми використовуємо у своїй роботі лише якісну і високотехнологічну техніку для клінінгу і пишаємося своїм злагодженим колективом.

Сьогодні, 27 листопада 2013 року, ми хочемо подякувати нашій команді за ефективну працю і відданість своїй справі. Завдяки Вам, компанія досягла успіху і впевнено зайняла місце Лідера на українському ринку клінінгу. Безумовно, наш успіх формували також клієнти та партнери, і ми раді, що наша співпраця є плідною вже стільки років поспіль.

Ми бажаємо компанії і кожному її співробітнику подальшого зростання і процвітання, щоб через багато десятків років ім’я компанії «ДЕН» символізувало успіх.

З Днем народження, ДЕН!