Всесвітній день здоров’я!

 

Сьогодні, 7 квітня , в усьому світі святкують Всесвітній день здоров’я. Цей день почали відзначати ще у 1950 році. Дата була обрана не випадково, двома роками раніше , в 1948 році, була створена Всесвітня організація охорони здоров’я. Сьогодні країнами — учасниками цієї організації є майже 200 держав.

Метою проведення цього Дня здоров’я є нагадати людям про важливість їхнього здоров’я, і шляхом привернення уваги до проблем здоров’я, підвищити його рівень у людей в усьому світі.

konspekt-zanyatiya-v-dou-po-teme-zdorove

Щороку цей день присвячується одній з глобальних проблем охорони здоров’я, таким чином, підвищується обізнаність про якусь певну проблему, шукаються шляхи її вирішення.

Цього року День здоров’я вирішили присвятити темі небезпеки укусів різних маленьких тварин, таких як комарі, кліщі, клопи, молюски. Крихітні укуси цих тварин можуть нести смертельну небезпеку, оскільки вони переносять величезну кількість інфекцій. Тому в цей день Всесвітня організація охорони здоров’я націлена проінформувати світову громадськість про небезпеки таких укусів, способи їх запобігання та методи лікування наслідків.

Роль клінінгових компаній у боротьбі з цією проблемою важлива. Адже професійно боротися, наприклад, з клопами і кліщами в приміщеннях під силу тільки кваліфікованим фахівцям. Тому убезпечити себе від можливих укусів таких небезпечних «домашніх тварин» можна, замовивши послугу дезінсекції приміщення.

Ваша Клінінгова компанія  «ДЕН» !

Бажаємо Вам міцного Здоров’я!